«PUTUJTE SA NAMA u crnu goru»

Zapisi i reportaže
iz Crne Gore

U Crnoj Gori iznova doživljavamo iskustva koje beležimo, i koje se odnose na prelepa prirodna i
duhovna bogatstva koja krase ovaj pejzaž i ovu zemlju.
Pratili smo znatiželju srca i stligi do neverovatnih iskustava, upijajući svaki trenutak sa zahvalnošću i divljenjem svetinjama, prirodi i ljudima.
Počitajte putopise u nastavku i upoznajte se sa Crnom Gorom iz naše perspektive. Želja mi je da ovaj katalog putopisa dopunjujem sa novim objavama.
Nedavno sam pisao o Miholjskoj prevlaci, o Ostrvu cvijeća, a danas o manastiru Arhangela Mihaila koji vekovima krasi ovo prelepo ostrvo. Danas smo ponovo ovde, divimo se prirodi i lepotama ostrva, okruženi cvećem i zelenilom, dok tišinu narušavaju samo talasi mora. U ovoj netaknutoj prirodnoj oazi, jutra počinju sa Svetom Liturgijom, a miris koji povremeno ispunjava vazduh dokazuje nam svetost mesta i njegovu bogatu istoriju.
Projekcija filma održana na Miholjskoj prevlaci.
Mnogobrojne svetinje crne gore
Promocija filma i knjige: «Kako sam sreo svog duhovnog oca». Promocija je održana u nedelju, 14.08.2022. godine u manastiru arhangela Mihaila na Miholjskoj prevlaci pored Tivta u Crnoj Gori.
U organizaciji manastira Svetog arhangela Mihaila na Miholjskoj prevlaci, i po blagoslovu Arhimandrita Benedikta (Jovanovića), u nedelju, 14.08.0222. godine održana je Prva promocija knjige i filma "Kako sam sreo svog duhovnog oca".
Pogledajte emisiju "Putovanje iz kuće" koja je emitovana uživo na Facebook i Youtube kanalima. U ovoj emisiji želim da vas upoznam sa prirodnim lepotama i svetim mestima koje sam posetio u Crnoj Gori.
Krst sa moštima svetitelja
Ulaz u hram Svete Trojice
Pogled na grad Tivat