NENAD BADOVINAC
Putopisac i kolumnist koji piše o posetama drevnim
pravoslavnim svetim mestima. Pozivam Vas da pratite moj rad i da pronađete inspiraciju za Vaša srećna iskustva.
NENAD BADOVINAC
Putopisac i kolumnist koji piše o posetama drevnim
pravoslavnim svetim mestima. Pozivam Vas da pratite moj rad i da pronađete inspiraciju za Vaša srećna iskustva.
Doživite moje putopisne projekte za Vaša
srećnija životna iskustva
Volim putopisnu avanturu
koja povećava emocionalnu i duhovnu inteligenciju.
Putujemo zajedno i posećujemo sveta mesta na Balkanu i Mediteranu. Javite nam se da zajedno posećujemo sveta mesta na Balkanu i Mediteranu.
Kontakt
Predstavljam vam onlajn radio-televizijski kanal Blagovesti TV kojeg sam osmislio kao video platformu sa linijskim emitovanjem video sadržaja. Pažljivim izborom i organizacijom redosleda i rasporeda video emisija nastaje program koji se emituje na Blagovesti TV.
Reč urednika
Pogledajte serijal o istinitoj priči u kojoj mladić koji je živeo pored svetogorca, arhimandrita Gavrila (Vučkovića) želi da doživi Boga na isti način kao što je to doživeo njegov duhovnik, ali pošto to nije moguće, mladić pronalazi drugi način kako da doživi svog Nebeskog Oca.
Nakon 30 godina života pored duhovnog oca, autor se odlučio da napiše knjigu o svojim iskustvima. Pisao je o ličnim utiscima sa istraživačkog hođenja putem duhovnosti, na koji ga je poveo njegov duhovnik, arhimandrit Gavrilo (Vučković).
Pogledajte intro
Želimo podeliti sa vama naša iskustva zajedničkih putovanja. Sa slikama i tekstovima pokušat ćemo da Vam prenesemo utiske sa putovanja Balkanskim poluostrvom.
Na mojim Facebook i Youtube kanalima jednom nedeljno u večernjim satima emitujem emisiju na temu iskustva sa mojih putopisnih istraživanja svetih mesta.
Doživite moje video reportaže za Vaša srećnija putopisna iskustva
Savremenu tehnologiju treba na dobro koristimo - rekao je otac Gavrilo svojim duhovnim čedima. Upoznajte moj projekt koji koristi alate veštačke inteligencije i kojeg sam nazvao «Virtuelni misionar». Testirajte moju ideju korišćenja veštačke inteligencije u službi duhovnosti.
Putokaz za sve one koji trebaju pronaći mir za duše nakon gubitka voljene i drage osobe.
Koristim mogućnost da u slobodno vreme intervjuišem zanimljive ljude na zanimljive teme. Pogledajte dosadašnje intervjue koje sam uradio.
Čitajući moje putopise, pronađite mir za sebe i svoju dušu. Upoznajte mističnu lepotu svetih mesta hrišćanske duhovnosti.
"Nenad Badovinac član je Misionarskog odeljenja Srpske Pravoslavne Crkve. U četvrtak, 25. decembra 2014. održan je prvi sastanak članova novoosnovanog Misionarskog odeljenja Srpske Pravoslavne Crkve." Izvor: spc.rs

Komentari mojih pratioca
kontaktirajte me da razgovaramo
Možemo da razgovaramo o Vašem srećnijem duhovnom i emocionalnom raspoloženju koje Vam mogu preneti putopisnim iskustvima.
Molim Vas, ako želite donirajte
moje postojeće i buduće projekte