PROMOCIJE FILMA I KNJIGE «KAKO SAM SREO SVOG DUHOVNOG OCA»

Druga po redu promocija knjige i filma "Kako sam sreo svog duhovnog oca" odražana je u nedelju, 11.09.2022. u paraklisu Svetog Stefana u Beogradu

Promocija filma i knjige "Kako sam sreo svog duhovnog oca", odražana je u Paraklisu Svetog Stefana u Kliničko-bolničkom centru na Bežanijskoj kosi u Beogradu, 11.09.2022. Ovo je druga promocija knjige i filma, i prva koja je održana u Beogradu, u Srbiji. Velika mi je čast i radost, jer je promocija održana na veliki praznik Usekovanja glave Svetog Jovana Krstitelja. Promocija je održana u organizaciji Paraklisa Svetog Stefana u Kliničko-bolničkom centru na Bežanijskoj kosi u Beogradu i sa blagoslovom oca Lazara Vojvodića
Posle projekcije filma obratio se protođakon Stevan Jovanović koji je dao svoj komentar na temu filma. Gledajući film, on se setio svojih susreta sa ocem Gavrilom i o njima nam je pričao. Zahvalio sam mu se na toplim rečima, ocu Lazaru na gostoprimstvu i svim prisutnima na pažnji tokom projekcije.
Septembar, 2022.
U nastavku pogledajte uvodni trejler za film "Kako sam sreo svog duhovnog oca" koji je režiran po istoimenoj knjizi.


Pogledajte prethodne promocije
filma i knjige:
"Kako sam sreo svog duhovnog oca"
U organizaciji manastira Svetog arhangela Mihaila na Miholjskoj prevlaci, i po blagoslovu Arhimandrita Benedikta (Jovanovića), u nedelju, 14.08.2022. godine održana je Prva promocija knjige i filma "Kako sam sreo svog duhovnog oca".
U organizaciji manastira Svetog arhangela Mihaila na Miholjskoj prevlaci, i po blagoslovu Arhimandrita Benedikta (Jovanovića), u nedelju, 14.08.0222. godine održana je Prva promocija knjige i filma "Kako sam sreo svog duhovnog oca".
Moj projekat knjiga «‎Kako sam sreo svog duhovnog oca —arhimandrita Gavrila Lepavinskog»‎ izlazi sa blagoslovom Patrijarha srpskog Porfirija. Predgovor za knjigu napisao je otac Danilo (Ljubotina).
Poručite autorske radove, knjige i
filmove Nenada Badovinca