«IT BLOG»

Tomorrow Conference 2023: U Beograd dolaze vodeći svetski Blockchain i Metaverse eksperti

TMRW CONF Belgrade 2023, održava se od 12.-14.05.2023. u Štark Areni u Beogradu. Konferencija će okupit najveće svetske IT eksperte i lidere poznatih svetskih kompanija iz oblasti blockchain, metaverse i veštačke inteligencije.
LinkedIn: Nenad Badovinac
Maj, 2023.
Tomorrow Conference 2023 konferencija predstavlja odličnu priliku za sve koji žele da bolje upoznaju primenu Blockchain, Veštačke inteligencije i Metaverse u različitim privrednim sektorima. Učešće na konferenciji omogućit će prisutnima da se upoznaju sa svetskim liderima koji dolaze iz ovih IT sektora, da razmene ideje sa njima i saznaju o novim trendovima. Tomorrow Conference 2023, koja se održava od 12.-14.05.2023. godine u Beogradu, okupiće najveće svetske eksperte iz ovih sektora. Cilj konferencije je da se ukaže na transformativnu snagu Blockchain tehnologije, Veštačke inteligencije i Metaverse. Prisutni na konferenciji imat će mogućnost da se susretnu sa ljudima koji imaju najveći uticaj na razvoj Metaverse kosmosa i svih pratećih tehnologija koje ga pokreću. Razvijajući se ubrzanim tempom Metaverse i Blockchain tehnologija privlači pažnju vodećih svetskih kompanija i naučnika. Oni ju sve više prepoznaje kao tehnologiju koja će transformisati način na koji funkcionišu različite industrije. Blockchain tehnologija je osnova za funkcionisanje kriptovaluta, kao što je Bitcoin. Međutim, danas se Blockchain koristi u različitim sektorima, uključujući finansije, zdravstvo, logistiku, energetiku. Blockchain tehnologija ima veliki potencijal za poboljšanje efikasnosti i transparentnosti u ovim sektorima. Isto tako, decentralizovane finansije (DeFi) kao jedan od najbrže rastućih sektora koji koriste blockchain tehnologiju, omogućavaju korišćenje finansijskih usluga bez posrednika. Iz tog razloga ova tehnologija omogućava manje troškove i veću transparentnost u transakcijama. Tomorrow Conference 2023, okupit će u Beogradu vodeće svetske naučnike koji će nam pokazati snagu ovih tehnologija.
Tomorrow Conference (TMRW Belgrade 2023) je najveći tehnološki događaj u nastajanju u Europi koji okuplja 40.000+ sudionika i 100+ govornika koji se fokusiraju na trendove u VEŠTAČKOJ INTELIGENCIJI, BLOCKCHAIN-u, METAVERSE.
Metaverse je koncept digitalnog sveta koji se razvija i raste, a često se opisuje kao prostor u kojem se virtuelni svet preklapa s fizičkim svetom. To je virtuelni prostoru u kojem ljudi mogu interaktivno sarađivati na način da u ovom prostoru stvaraju
jedinstvene digitalne identitete koji se mogu koristiti za pristup različitim vrstama sadržaja i aktivnosti. Metavers omogućava virtuelnu stvarnost koja popirma oblike online života, ali koncept se odnosi na opšti digitalni prostor koji omogućava neograničene mogućnosti interakcije i kreativnosti. Na međunarodnoj konference Tomorrow Conference 2023, vodeći svetski stručnjaci i kompanije koji dolaze iz Metaverse univerzuma, predstavit će svoja najnovija istraživanja ovih tehnologija i njihove
primene. Konferencija će se fokusirati na to kako se metaverse može primeniti u različitim industrijama i sektorima. Raspravljat će se o različitim aspektima metaversuma, uključujući infrastrukturu, društvenu interakciju, sigurnost i privatnost. Konferencija će omogućiti jedinstvenu priliku da se upoznaju najnoviji trendovi i razvoj metaversuma i da se razgovara o mogućnostima njegove praktične primene u različitim industrijama.
Časopis Metaverse Basic and Applied Research objavljuje izvorne radove, recenzije i druge vrste doprinosa koji se bave širokim spektrom tema povezanih s metaverzumom.
Kao član Editorskog tima časopisa "Metaverse Basic and Applied Research" prisustvovat ću na konferenciji Tomorrow conference 2023 kako bih zainteresovanim naučnicima, stručnjacima i poslovnim liderima predstavio naš specijalizovan naučni časopis koji objavljuje naučne radove i recenzije koji doprinose razvoju Metaverse universuma. Ovo će omogućiti širenju novih saznanja i razumevanja Metaverse tehnologije i njihove primene u realnom svetu.

Prisustvo na konferenciji "TMRW Belgrade 2023" omogućava nam da svi zajedno učestvujemo u procesu istraživanja i razvoja. To će nam pomoći da budemo u toku sa najnovijim trendovima u oblasti ovih savremenih tehnologija. Tomorrow conference 2023 predstavlja priliku koju ne bi trebali propustiti svi oni koji žele da budu deo promena koje će Blockchain, Metaverse tehnologija i Veštačka inteligencija doneti u budućnosti.
Kontaktirajte urednika...
TelegramWhatsAppViberMailPhone
LinkedIn: Nenad Badovinac
Maj, 2023.