«IT BLOG»

Tomorrow Conference 2023 predstavit će posetiocima mogućnost primene veštačke inteligencije u poslovnim ERP softverima

TMRW CONF Belgrade 2023, održava se od 12.-14.05.2023. u Štark Areni u Beogradu. Konferencija će okupit najveće svetske IT eksperte i lidere poznatih svetskih kompanija iz oblasti blockchain, metaverse i veštačke inteligencije. Azelija doo će prisustovati konferenciji radi saznanja o mogućnostima primene veštačke inteligencije u poslovnim softverima.
LinkedIn: Nenad Badovinac
Maj, 2023.
Tomorrow Conference 2023 konferencija predstavlja odličnu priliku za sve koji žele da bolje upoznaju primenu Blockchain, Veštačke inteligencije i Metaverse u različitim privrednim sektorima. Učešće na konferenciji omogućit će prisutnima da se upoznaju sa svetskim liderima koji dolaze iz ovih IT sektora, da razmene ideje sa njima i saznaju o novim trendovima. Tomorrow Conference 2023, koja se održava od 12.-14.05.2023. godine u Beogradu, okupiće najveće svetske eksperte iz ovih sektora. Cilj konferencije je da se ukaže na transformativnu snagu Blockchain tehnologije, Veštačke inteligencije i Metaverse. Prisutni na konferenciji imat će mogućnost da se susretnu sa ljudima koji imaju najveći uticaj na razvoj Metaverse kosmosa i svih pratećih tehnologija koje ga pokreću. Razvijajući se ubrzanim tempom Metaverse i Blockchain tehnologija privlači pažnju vodećih svetskih kompanija i naučnika. Oni ju sve više prepoznaje kao tehnologiju koja će transformisati način na koji funkcionišu različite industrije. Blockchain tehnologija je osnova za funkcionisanje kriptovaluta, kao što je Bitcoin. Međutim, danas se Blockchain koristi u različitim sektorima, uključujući finansije, zdravstvo, logistiku, energetiku. Blockchain tehnologija ima veliki potencijal za poboljšanje efikasnosti i transparentnosti u ovim sektorima. Isto tako, decentralizovane finansije (DeFi) kao jedan od najbrže rastućih sektora koji koriste blockchain tehnologiju, omogućavaju korišćenje finansijskih usluga bez posrednika. Iz tog razloga ova tehnologija omogućava manje troškove i veću transparentnost u transakcijama. Tomorrow Conference 2023, okupit će u Beogradu vodeće svetske naučnike koji će nam pokazati snagu ovih tehnologija. Kompanija Azelija doo koja se bavi implemtnacijom ERP poslovnog softvera PANTHEON radi saznanja o mogućnostima primene veštačke inteligencije u ERP poslovnim softverima.
Azelija doo je kompanija koja se bavi implementacijom ERP poslovnog softvera PANTHEON
ERP softveri su poslovni softveri koji omogućavaju organizacijama da upravljaju svojim poslovanjem na efikasan i efektivan način. ERP softveri su ključni za poslovne organizacije. Azelija će prisustvovati Tomorrow conference 2023 i tamo ćemo se upoznati sa najnovijim trendovima primene blockchain i veštačke inteligencije u poslovnim softverima. Svi zainteresovani će na Tomorrow conference 2023 moći da se povežu sa vodećim svetskim kompanijama u oblasti blockchain tehnologije i veštačke inteligencije. Svetski poznati eksperti ih ovih oblasti učestvovat će u diskusijama na različite tee, izmedju ostalog i na mogućnosti primene ovih tehnologija u poslovnom softveru. Različiti paneli i diskusije omogućit će prisutima da se bolje upoznaju i da iskoriste prednosti blockchain tehnologije i veštačke inteligencije i tako da budu u korak sa najnovijim tehnološkim trendovima.
Tomorrow Conference (TMRW Conf Belgrade 2023) je najveći tehnološki događaj u nastajanju u Europi koji okuplja 40.000+ sudionika i 100+ govornika koji se fokusiraju na trendove u VEŠTAČKOJ INTELIGENCIJI, BLOCKCHAIN-u, METAVERSE.
Mi u Azeliji bavimo se implementacijom ERP softvera i verujemo da je od velike koristi da prisustvujemo ovoj konferenciji. Tomorrow conference 2023 upoznaće nas sa najnovijim trendovim veštačke inteligencije i mogućnosti implementacije ove tehnologije u ERP softver. Kao što će Azelija prisustvovati Tomorrow Conference 2023 moguće je i ostale ERP konsultantske kompanije da se prijave i da prisustvuju kako bi svi zajedno razmenili znanja i veštine sa vodećim svetskim IT ekspertima.
Kontaktirajte urednika...
TelegramWhatsAppViberMailPhone
LinkedIn: Nenad Badovinac
Maj, 2023.