«IT BLOG - nenad badovinac»

Kako PANTHEON & «Azelija doo»
mogu da Vam pomognu u radu sa eRačunima?

Obaveza slanja i primanja eRačuna za sve firme u Srbiji je 1.1.2023.
PANTHEON & Azelija mogu da Vam pomognu u slanju i primanju e-Računa.
LinkedIn: Nenad Badovinac
Oktobar, 2022.
Obraćamo se svojim klijentima, ali i svim firmama da razmisle o što ranijoj implementanciji eFaktura u svoje firme, jer u suprotnom neće biti dovoljno vremena da se sistem implementira i da se naprave potrebne prilagodbe. Zaista može biti kasno ako odlučite da se e-Fakturama bavite u decembru.

Približava se kraj godine, kada je zakonska obaveza svih, bez mogućnosti odlaganja primene propisa, uključujući i obveznike iz privatnog sektora, da pređu na sistem elektronskih faktura. Sada je pravi trenutak da se počne sa obukom kako bi svi bili spremni da od 01.01.2023. godine pređu na izradu E-faktura.

Kako biste dobili adekvatnu obuku i na vreme savladali e-Fakture mi Vam možemo pomoći na više načina, možemo odgovoriti na Vaša pitanja i možemo Vam predstavit naša rešenja, a to su da:

eRačune iz PANTHEONA možete slati na dva načina:
• putem posrednika Moj eRačun (Docloop)
• direktno iz PANTHEONA na SEF

U PANTHEONu je dostupan sistem «eDokumentacija» koji služi za slanje i primanje eFaktura, bez obzira da li ćete koristiti uslugu posrednika Moj-eRačun ili SEF za slanje eFaktura. Pored ovog jednokratnog ulaganja, postoji i pretplata na sam servis eDokumentacija.

Postavite nam pitanje vezano za eRačune i mi ćemo Vam do 30.11.2022. odgovoriti pismeno ili putem webinara. Osim toga, kontaktirali bi Vas i predstavili Vam naše softversko rešenje za eRačune:
Vaše ime i prezime?
Naziv Vaše firme?
Koji je PIB Vaše firme?
Vaše pitanje?
Vaša email adresa?
Kontaktiraćemo vas...
Pošaljite odgovore i kolege iz Azelija doo Službe za korisnike kontaktiraće Vas.
Klikom na dugme Vi se slažete sa našom (Azelija doo) politikom privatnosti koja je opisana na ovom linku.
Rezervišite svoj termin da Vam prezentujemo Web Light: Kontaktirajte nas pozivom na broj +381114149008 ili na email: office@azelija.rs.
Detaljnije o nama pronađite na našoj web prezentaciji: www.azelija.rs
Kontaktirajte urednika...
TelegramWhatsAppViberMailPhone
Šta online poslovni program PANTHEON Web omogućava?