Putujemo zajedno ili organizujemo vaša putovanja.
Želimo vam nezaboravne avanture.
Možemo vam organizovati putovanja i da pažljivo osmisliti vaš odmor. Tako možemo da vas vodimo na svakom koraku, uživat ćete u izvanrednom iskustvu i stvoriti uspomene koje traju cijeli život tokom vaših izleta po Balkanu i Mediteranu. Možemo organizvoati putovanje da zajedno putujemo.
Organizujemo Vaša putovanja ili Putujemo zajedno
Naša razlika?
Naša vizija je redefinirati što osobno znači u putovanju. To činimo stavljajući ljude u srce svega što radimo. Naša zajednica provjerenih profesionalaca za putovanja, koji svi vode svoje vlastite tvrtke kao neovisni savjetnici za putovanja, strastveni su u tome da svaki element vašeg iskustva putovanja učinite potpuno osobnim za vas, istovremeno osiguravajući da su tu za vas na svakom koraku.
Želimo ulepšati vaša putovanja
Sa nama možete upoznati i zavoleti Balkan i Mediteran. Mi vas želimo povesti na duhovna, istorijska mesta, pokazati vam veličanstvena prirodne pejzaže.
Popis zaniljivoh destinacija
Volimo Balkansko poluostrvo i Mediteran. Ovu regiju smatramo svojim domom. U svojim putopisnim životima naučili smo puno o ovom podneblju i ovde smo upoznali mnogo dobrih ljudi.
Popis restorana, smestaja i kafića
Our managers are always ready to answer your questions. You can call us at the weekends and at night. You can also visit our office for a personal consultation.
Mi planiramo vaša putovanja
Our company works according to the principle of individual approach to every client. This method allows us to achieve success in problems of all levels.
U slučaju da samostalno putujete
javite s eda organizujemo zajednicka putovanja. Iz tog razloga organizujemo zajedične rute kako bi vam pokazali lepote Balkana i Mediterana iz našeg ugla posmatrnja duhovnih i prirodnih lepota.
Pojedinosti o organizaciji zajedničkih putovanja:
Odaberite destinaciju koja vam se sviđa. Pošaljite nam na Viber naziv putovanja za kojeg ste zainteresovani. Zajedno ćemo odrediti datume i odrediti tačan trošak putovanja. Važno je da se prijave grupe od 3-5 osoba. Važno je znati:

  • Unaprijed razgovarajte o trajanju vašeg putovanja kako biste isplanirali svoj odmor.
  • Vaši dodatni troškovi bit će: smeštaj, hrana i dodatne aktivnosti kao što su plaćanje ulaznica u muzeje, nacionalne parkove, najam čamaca, večere u kafićima i restoranima.
  • Vikend putovanja možemo organizovati od petka - nedelje (2 noći). Ostala putovanja organzujemo od 5-7 dana.
  • Vreme sastanka možemo organizvoati u Beogradu, tako da zajedno putujemo na odredišta ili možemo se naći na aerodormu udaljene destinacije.
  • Iznajmljujemo renta-car, tako da ćemo voziti rentacar i obilazati destinacije.

Trošak se izračunava zavisno o destinaciji i broju ljudi od kojih je maksimalno 5 ljudi.
Javite se na Viber: +381643939562 sa detaljima:

- Za koje putovanje ste zainteresovani
- Koji datumi su vam povoljni
- broja ljudi
- Odakle dolazite
- Želite li vaš prevoz ili naš (rentacar).
putujte sa nama
Želimo svoja iskustva i zadovoljstvo podeliti sa vamai zato želimo vam pomoći da organizujete putovanja i pozivamo vas da putujete sa nama.