PUTUJMO ZAJEDNO
Javite se da dogovorimo trodnevne izlete po balkanu.
Mozemo posetiti svetinje, dogovoriti posete zanimljivim destinacijama i možemo se lepo provesti.
PUTUJMO ZAJEDNO
Javite se da dogovorimo trodnevne izlete po balkanu.
Mozemo posetiti svetinje, dogovoriti posete zanimljivim destinacijama i možemo se lepo provesti.
POJEDINAČNE TURE
Preporučujemo pojedinačne turneje po Balkanu kako biste naučili i zavoljeli ovu malu zemlju. Možemo dogovoriti posetu istorijskim mestima i pravoslavnim svetinjama, uživati uplaninskim okruženjima i posetiti drevne tvrđave i gradove.
Pojedinosti o organizaciji:

  • Vaši dodatni troškovi bit će: kupovina jestivih suvenira i suvenira, plaćanje ulaznica u muzeje, nacionalne parkove, najam čamaca, atrakcije, užine i večere u kafićima i restoranima.
  • Dugi cjelodnevni izleti najbolje su započeti ujutro. Poludnevni izleti mogu se izvesti i u prvom i u drugom dijelu dana.
  • Vrijeme i mjesto početka turneje mogu se razgovarati uzimajući u obzir vaše želje. Unaprijed razgovarajte o trajanju vašeg putovanja kako biste isplanirali svoj odmor.
  • Za vašu udobnost pripremite udobnu obuću i odjeću primjerenu vremenskim prilikama.
  • Za izlete na sjever ili planine ponesite tople ogrtače (džemper ili džemper). A kod ribnjaka zgrabite pribor za kupanje.
  • Trošak se izračunava ovisno o: ruti / polasku s gotovih, gradu vašeg odmora / početnom i završnom mjestu rute, broju ljudi i vašem ili našem prijevozu (imam maksimalno 6 osoba)
Slobodne datume, točan trošak možete razjasniti i rezervirati obilazak putem obrasca za brzi kontakt ili Viber +38267959502 uz naznaku:
- rute turneje
- željenih datuma
- broja ljudi, uključujući djecu
- grada polaska
- vašeg ili minskog prijevoza.

Svoje povratne informacije o izletima možete ostaviti ovdje
putujte sa mnom
Jako volim Balkansu regiju i smatram je svojim domom. Ovde živim od 2008. godine, za to vrijeme naučio sam puno o ovom kraju i upozno sam mnogo dobrih ljudi. Putovanje Balkanom je zadovoljstvo i zato vas pozivam da putujete sa mnom.