nova knjiga u prodaji
Knjiga "Kako sam sreo svog duhovnog oca -
arhimandrita Gavrila Lepavinskog"
Ovom knjigom želim svima vama približiti lepotu odnosa iskusnog svetogorskog duhovnika-monaha i dečaka koji je uz svog duhovnog oca, odrastao u savremenog i urbanog čoveka. Knjiga izlazi sa blagoslovom Mitropolita zagrebačko-ljubljanskog vladike Porfirija (Perića). Predgovor knjige napisao je arhimandrit Danilo (Ljubotina). Na ovoj promotivnoj stranici u sledeća tri koraka saznajte ostale detalje o knjizi i način na koji je možete poručiti pre štampe i osvojiti dodatni poklon.
1
U nastavku naveo sam detalje o poglavljima i sadržaju knjige.
Duhovnost kao smisao života
Moj duhovni otac je mogao da mi preporuči najbolju literaturu, ali on je odabrao drugi način da mi približi tajne pravoslavne duhovnosti. Detalje saznajte u knjizi.
Kako sam vremenom upoznavao svog duhovnog oca
Odnos oca Gavrila prema vernicima i prema meni bio je duhovno očinski i roditeljski.
Susreti sa mojim duhovnim ocem
Vodeći se svojim duhovnim ocem mnoge razgovore, upoznavao sam ga svakim danom sve više, skupljajući na taj način, nektar iz njegovih duhovnih pouka.
Razgovori sa duhovnim ocem o iskušenjima koji vrebaju čoveka
Otac Gavrilo je molio Boga za zdravlje svojih duhovnih čeda. Imao ih je na hiljade i sa mnogima je ostvario kontakt putem interneta, a mnogi su došli u Lepavinu da bi se i lično upoznali sa njim.
Internet misionarenje mog duhovnog oca
Arhimandrit Gavrilo je prvih godina ovog našeg 21. veka dobio jedno neuobičajeno poslušanje od svog tadašnjeg nadležnog episkopa, sada blaženopočivšeg Mitropolita Jovana. Pročitajte detalje u knjizi.
Misionarenje tokom bolničkog lečenja i poslednji dani mog duhovnog oca
Poslednji dani mog duhovnog oca proveo je na bolničkom lečenju u Beogradu. Između ostalog, tada je rekao da nije ovde došao da se leči nego da bude sa nama, svojom duhovnom decom.
Upokojenje mog duhovnog oca, arhimandrita Gavrila (Vučkovića)
Otac Gavrio (Vučković) upokojio se na Veliki Četvrtak, 13. aprila, 2017. godine.
Duhovne pouke arhimandrita Gavrila (Vučkovića)
Otac Gavrilo je pisao duhovne pouke od kojih sam mnoge uneo u knjigu.
Prošlo je više od tri godine od upokojenja oca Gavrila, i sada je došlo vreme da knjiga ugleda svetlost dana.
Želim da vas obavestim da je moja knjiga "Kako sam sreo duhovnog oca - arhimandrita Gavrila Lepavinskog" u štampi. Knjiga je bila spremna za štampu za života oca Gavrila. Posle upokojenja oca Gavrila, broj stranica se povećao.
2
Poslušajte intro autora knjige koji je snimljen 2018. godine.
Osim priče kojom sam opisao svoj život i susrete sa, sada blaženopočivšem arhimandritom Gavrilom Lepavinskim, u posebno poglavlje stavio sam "Duhovne pouke oca Gavrila", kao i zanimljive fotografije oca Gavrila. Na taj načim želeo sam čitaoce obradovati sa dodatnim poklonom.
Pitanje:
Mogu li se pretplatiti za knjigu?
Nenad:
Može. Pretplatite se i pomozite štampanje knjige. Čim knjiga bude štampana, primerak ću vam poslati poštom na vašu adresu.
Pitanje:
Gde se knjiga može nabaviti?
Nenad:
Za sada je možete poručiti knjigu telefonom ili na viber broj: +381643939562. U planu je prodaja u Beogradu, Banjaluci i manastiru Lepavini. Biće organizovana online prodaja i u tom slučaju dovoljno je da me kontaktirate putem gore navedenom broja telefona ili viber (Whatsapp).
Pitanje:
Zašto je ova knjiga tako zanimljiva?
Nenad:
Knjiga opisuje fenomen duhovnog odnosa monaha-svetogorca i jednog svetovnog dečaka koji je odrastao uz duhovne pouke svog duhovnog oca. Danas odrastao čovek, piše o tom odnosu, o životu pored svetogorca-duhovnika. Pisac donosi vrlo ozbiljne zaključke o duhovnom odrastanju čoveka pored monaha-svetogorca.
3
Pogledajte detalje o načinima kako možete poručiti knjigu.
Poručite knjigu: Kako sam sreo svog duhovnog oca - arhimandrita Gavrila Lepavinskog
Detalji: str. 403, tezina: 0,5 kg, Tvrde korice, Crno belo, dodatak fotografije u boji na kvalitetnom papiru. Autor: Nenad Badovinac. Predgovor: Mitropolit zagrebačko-ljubljanski g. Porfirije. Dizajn korica: Marko Bakić, lektor: Matej Arsenijević.
900
дин.
Knjigu je moguće poručiti na broj mobilnog ili Viber (whatsapp) telefona: +381643939562, moguće je poslati zahtev na email: nenad.badovinac@gmail.com
Molim Vas, ako želite donirajte
moje postojeće i buduće projekte